Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το σύστημα μάχης του Fire Emblem Engage (trailer)

Η Nintendo σε συνεργασία με την Intelligent Systems δημοσιοποίησαν λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν τα Emblem Rings στο Fire Emblem Engage. Κάθε παίκτης θα μπορεί να καλέσει έναν άλλο ήρωα και να εκμεταλλευτεί τις δεξιότητες που έχει ο τελευταίος μέσω του δαχτυλιδιού. Ο συνδυασμός των κατάλληλων χαρακτηριστικών (δύναμη, μαγεία, ευελιξία) θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην έκβαση της μάχης.

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν ήρωες όπως για παράδειγμα ο Sigurd που θα βοηθάει στην ταχύτερη κίνηση στο τερέν και θα δημιουργεί περισσότερη ζημιά στον αντίπαλο, η Celica η οποία θα μπορεί να επιτεθεί ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικούς εχθρούς, η Corrin η οποία θα μπορεί να θεραπεύει τον στρατό που χειριζόμαστε και να επιτίθεται άμεσα στον αντίπαλο, ο Byleth μέσω του οποίου θα ανεβαίνουν τα attributes των παικτών μας και η Lyn μια φιγούρα που θα μπορεί να επιτεθεί μέχρι και πέντε σερί φορές εναντίον του αντιπάλου.


Καταλαβαίνει κανείς ότι σε ένα turn-base RPG, όπως θα είναι το Fire Emblem Engage, η στρατηγική και οι αποφάσεις θα είναι πολύ σημαντικές. Το Engage mode, δηλαδή η βοήθεια που θα ζητάμε από έναν ήρωα, δύναται να χρησιμοποιηθεί για τρεις γύρους. Ανάλογα με την εξέλιξη της μάχης ο δείκτης αναπλήρωσης του δαχτυλιδιού θα γεμίζει και πάλι έτσι ώστε να μπορεί ο παίκτης να κάνει ξανά Engage.

Το Fire Emblem Engage αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 20 Ιανουαρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Intelligent Systems

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*